امروز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
برچسب های مهم
پیوند ها
یک پکیج آشپزی مدرن را برای شما آماده کردیم که محتویات را به صورت کامل در پایین می توانید بخوانید.
از یک آشپز مبتدی و ساده به راحتی می توانید به یک آشپز فوق العاده تبدیل شوید، مطمئنا این کاملترین و خاص ترین پکیج آموزش آشپزی در سراسر ایران است، فهرست کامل مجموعه را در آخر برای شما قرار داده ایم.
۱- آشپزی مدرن، ۱۲۱ دستور پخت خاص ترین غذاها، تهیه این غذاها سخت نیست و در آموزش ها به صورت کامل برای شما شرح داده شده.
فهرست:
پائلا اسپانیا | خوراک ماهی | استیک گوساله با سبزیجات | استیک گوساله با سبزیجات | دلمه سیب زمینی | اسپاگتی با کوفته ریزهای پنیری | آدانا کباب | دلمه هویج سوخاری | کیوِسکی (روسی) | سوفله اسفناج | استیک بره با پوره سویا | دلمه سیب | فاهیتاس | دلمه برگ مو | پیتزا با چهار طعم | سالمون با سس هولندایز | بادمجان گریلی با سس انار | پای اسفناج و پنیر | خوراک میگو | پاستای کاربونارا | چیکن استراگانوف | پیتزا مارگاریتا (ایتالیا) | ماهی کباب با سس چیلی | جوجه تندوری | دلمه اسفناج با ماهی | اسپاگتی با سالمون دودی | کوردن بلو | ماهی در خمیر برشته | خورش میگو هند | پاستا با قارچ | مافین پیتزایی | ماهی با سس تمرهندی | پلو سبزیجات هندی | سوشی ماکی | بریانی نخودفرنگی | خوراک آلو سیاه | جوجه کباب با سبزیجات کبابی | ژیگو با تر ه بار پخته و سس قهوه ای | رول های گوشت و ترب | ماهی با رویه کنجد | دنــده بـره فلفلـی و رزماری | دنــده بـره فلفلـی و رزماری | خوراک گوشت ترش | بیف برگر | میگو با سس پرتقال | استیک با سبزیجات گریل شده | استیک با سس بادامزمینی | برنج سرخشده گیاهی | برنج سرخشده گیاهی | مینی لقمه رست بیف | کبسه ماهیچه لبنان | کبسه ماهیچه لبنان | گوشت با اسفناج | کانلونی کدوسبز و پته بادام | لازانیای ریکوتا | رولت گوشت | میگوی هندی | ماهیچه بره فرانسوی | استیک گریلی خردلی | سالمون گریل شده با گوجهفرنگی و ریحان | فیله ماهی با رایته خیار | دلمه کدو | ماهی با سس خردل | ماهی قزل آلا با پنیر گودا | ماهی قزل آلا با پنیر گودا | پیراشکی عربی (الصفیحه، محبوب سرزمین شام) | دلمه گوجه فرنگی یونانی | کیک ذرت و ریحان | کدوسبز شکم پر | کدوسبز شکم پر | بادمجان گریل شده | کباب ماهی | کروکت گوشت | خوراک لوبیا سبز | همبرگر کلاسیک | کورما (گیاهی) | لازانیای مخلوط | موساکای سبزیجات | پیتزا میوه | لقمه های فیله کباب | مرغ کبابی و پاستا | پیتزای مکزیکی | املت کدوسبز | پیتزای ترتیلا | رست بوقلمون | بوقلمون شکم پر | بوقلمون برشته شده | سمبوسه پنجابی | پیتزای پستو | لازانیای پنیر و اسفناج با سس میگو | اسکون پنیری با رزماری | پیتزا فیلوی گوجهفرنگی | استیک سوئیسی | میگوی پفکی با سس رومسکو | والاوان رنگارنگ | رولت گوشت و زرشک | گراتن پاییزی | ساندویچ به سبک ترکی | رول سالمون پنیری | خوشه انگور گوشتی | راویولی بلونزه | سیبزمینی یونانی | سیبزمینی یونانی | توپک سوخاری بلدرچین | پنه با سبزیجات | لینگوئن میگو | اسکالوپ مرغ | گراتن دلمه کلم | گریل کدو سبز | تمپورا ژاپنی | استیک دوکا | فتوچینی با سس آلفردو | برگر با سس زیتون | ساندویچ روگن | کدوی پرشده با مرغ | چیکن پیتزا پن | اسپاگتی سالسا | تیلاپیا با سس تارتار | مرغ سته مالزیایی | توپک سوخاری | گراتن پای | ران بره بریان
۲ – پنیرسازی در خانه، روش تهیه انواع پنیرهای خوشمزه
فهرست:
پنیر روستایی | پنیر خامه | پنیر گودا | پنیر سفید(فتاچیز) | پنیر کولبی | پنیر پیتزا | پنیر چدار
۳ – روش طبخ آبزیان، آموزش طبخ و تهیه انواع غذاهای دریای، نزدیک به ۵۰تا غذای خاص
فهرست:
روش های طبخ ماهی | تشخیص ماهی فاسد از سالم | روش های کلی طبخ ماهی | تشخیص پخته شدن | خوراک مای کپور | سبزی پلو با ماهی دوی | ماهی سرخ شده بصورت اسکمبی | کتلت ماهی خاویار | املت ماهی هیک | تهیه گراتن از فیله ماهی هیک | طبخ انواع ماهی در فر | کیلکای سرخ شده در مایه آرد و تخم مرغ | انواع طبخ کیلکا | کفال سرخ شده با گوجه | ماهی کفال آبپز با ترشی فلفل
نحوه پوست کردن و پاک کردن میگو | بونیه میگو | میگو پخته | خمیر میگو | میگو و خامه | میگو با برنچ | طبخ میگو در کره
سالاد ماهی و میگو | سالاد میگو درشت | سالاد میگو با کرفس | سالاد میگو | سالاد تخم ماهی کفال یا سفید | سالاد ماهی تن | سالاد ماهی دودی و سیب زمینی
ساندیچ کنسرو کیلکا | همبرگر با ماهی تن | ساندویچ سرو و یا گرم ماهی تن
سس بر آبزیان : سس تخم مرغ برای سرخ کردن ماهی و یا میگو | سس با طعم لیمو | سس با طعم میگو | سس تاتار | گراتن ماهی خاویاری با سس پیاز | سس سبز | سس با طعم خردل
اردور کیلکای کنسرو شده | سوپ ماهی کیلکا
۴ – پنجاه نوع ترشی، آموزش تهیه مدل ترشی
فهرست:
شور کردن سبزی و میوه | ترشی کرفس با سبزیجات | ترشی میوه خرد | ترشی آجیل | ترشی لیته بادنجان | ترشی میوه | ترشی هلو و وسیب | ترشی لیمو درسته | ترشی فلفل دلمه ای با سبزیجات و بادنجان | ترشی مغز بادام و گردو با سبزیجات | ترشی چنبر با مغز سیزیجات | ترشی انبه | ترشی فلفل تهرانی | ترشی خرما | ترشی سیب فندقی | ترشی هفت بیجار | ترشی کامکوات | ترشی بادمجان کبابی (تنوری) | ترشی چاتلانقوش یا بته (پسته کوهی) | ترشی زالزالک | ترشی خرما با سماق | ترشی لیته سیب درختی | ترشی گوجه سبز | ترشی انگور | ترشی آلبالو | ترشی گردو | ترشی گلپر | ترشی سیرکله | ترشی موسیر | ترشی آلوزرد یا آلوسیاه | ترشی لبو | ترشی پیاز و کلم | ترشی بادمجان دلمه ای | ترشی گوجه فرنگی کوچک | ترشی سبزیجات | ترشی عروس | ترشی بامیه | ترشی چغاله بادام | ترشی انجیر | ترشی میوه رنده شده | ترشی فلفل سبز | ترشی خیار | ترشی هندوانه | تهیه خیار شور | تهیه سبزیجات شور | تهیه شور مخلوط | تهیه زیتون پرورده
۵ – آشپری روز با مایکروویو، انواع غذاهای روز و خوشمزه را با مایکروویو چگونه آماده کنیم؟ | تالیف خانم لیلا مرادی
فهرست:
طرزکار ماکروفر | سوپ ها و خوراک ها | ماهی | سبزیجات | انواع خوراک مرغ و ماکیان | انواع خوراک با تخم مرغ | انواع سس | انواع راگو | مرغ و ماکیان | دسرها | غذاهای تهیه شده با تخم مرغ | انواع کیک ها | نوشیدنی ها
۶ – روش تهیه ۵۰ نوع نوشیدنی خوشمزه
فهرست:
شیر و موز | فراپه توت فرنگی | پوره میوه جات | فراپه موز | فراپه هلو و آلو زرد | فراپه مخلوط | فراپه قهوه | فراپه شکلاتی | فراپه هویج | لیموناد | شربت به لیمو | شربت سکنجبین | کوکتل قهوه | خامه فرم گرفته | قهوه بستنی | دم کرده قهوه | کوکتل لیموترش | نوشیدنی شیر و قهوه | کوکتل آبمیوه مخلوط | کوکتل نارگیل | کوکتل گریپ فروت | شربت و پوره ها | شربت عرقیات | شربت آلبالو | کوکتل با ژله | معجون | نوشیدنی کرفس | نوشیدنی سیب | نوشیدنی نارگیل | نوشیدنی کیوی | نوشیدنی گلابی | نوشیدنی آناناس کرفس | نوشیدنی آلبالو | نوشیدنی انگور | نوشیدنی شاه توت | نوشیدنی گوجه فرنگی | نوشیدنی پرتقال انبه | نوشیدنی مخلوط | نوشیدنی ماست | نوشیدنی پرتقال | نوشیدنی توت فرنگی لیمو | نوشیدنی ریواس
۷ – روش تهیه ۵۰ نوع سالاد فوق العاده
فهرست:
سالاد خیار | سالاد کاهو | سالاد تربچه | سالاد کلم برگ قرمز و یا سفید | سالاد آجیل | سالاد کاهو چینی | سالاد یونانی | سالاد مدیترانه ای | سالاد لبو قرمز | سالاد نخود سبز | سالاد کرفس و هویج | سالاد تره فرنگی و ذرت | سالاد جوانه ماش | سالاد بلغور پخته | سالاد هویج و جوانه | سالاد کلم و هویج | سالاد شلغم جودی و ذرت | سالاد ایتالیایی | سالاد پنیر چرب | سالاد کشمش | سالاد کنجد | سالاد رب انار | سالاد قارچ نگینی | سالاد عربی | سالاد تره فرنگی | سالاد زیتون | سالاد قارچ و خیار | سالاد سیب زمینی | سالاد لیمو ترش | سالاد پنیر و ماکارونی | سالاد گل کلم | سالاد اسفناج | سالاد لبو و فلفل | سالاد سویا | سالاد باقالا پخته | سالاد شیره انگور | سالاد پیاز و فندق | سالاد سیر تازه | سالاد جوانه شبدر | سالاد حبوبات | سالاد گردو | سالاد آواکادو
۸ – روش تهیه ۵۰ نوع سس
فهرست:
سس سیر | سس خردل | سس اسپاگنول (آب مرغ) | سس سفید نارگیل | سس پرتقال | سس قارچ | سس انار | سس انار چوچاق | سس چهار مغز | سس بال مرغ | سس عربی | سس کچاپ زنجبیل | سس ماکارونی ایتالیایی | سس گرم آبگوشت | سس قرمز آناناس | سس کدو سبز | سس سالاد | سس برای خواباندن گوشت در آن | سس جوجه کباب | سس اردک | سس همبرگر | سس راویولی | سس مایونز | سس هلندی | سس کچاپ | سس پیتزا | سس ماست رژیمی | سس ماست و کاری | سس گوجه فرنگی | سس نارنج | سس مایونز رنگی | سس خامه | سس گوجه فرنگی با سبزیجات | سس خامه با زرده تخم مرغ | سس فرانسوی | سس سرکه | سس سوپ | سس ماهی | سس خیارشور | سس کچاپ با خامه
مبلغ قابل پرداخت 145,700 تومان
برچسب های مهم